Woonloodz

Versturen
Woonloodz verstuurt¬ bestellingen via DPD pakketdienst¬ in de afmeting tot 65 x 50 cm binnen Nederland¬ voor 15,-. Wij streven ernaar bestellingen¬ binnen¬ 2 tot¬ 4 werkdagen te versturen indien voorradig. Het kan soms voorkomen dat een artikel welke in de¬ webwinkel op¬ voorraad staat¬ tijdelijk niet voorradig is.¬ Wilt u¬ zekerheid hierover hebben dan is het verstandig voor uw bestelling¬ ons nog even te bellen over de exact levertijd.¬ Tafels, kasten, klepbanken en grote meubels worden door¬ onze professionele distributie partner, Hoekstra Transport¬ BV Sneek,¬ aan huis bezorgd. Het tarief hiervoor bedraagt binnen Nederland ‚ā¨ 50,-¬ (m.u.v. de wadden eilanden)

Winkel & Showroom aankopen¬
Producten¬ die rechtstreeks¬ in de Woonloodz winkel / showroom zijn gekocht kunnen binnen¬ 1 week¬ worden geruild voor een ander product. Ook is het mogelijk bij retourneren een tegoedbon¬ te ontvangen.

Afhalen
U kunt uw product ook bij ons ophalen in Leeuwarden.

Levering wereldwijd¬
Wij leveren onze producten in de hele wereld. Transportkosten op aanvraag.

Retourneren en defecten
Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dient u binnen 7 dagen contact met ons op te nemen. Woonloodz zorgt ervoor dat u¬ binnen 48 uur¬ zonder verdere kosten¬ een nieuw product ontvangt. Bij retourneren van de bestelling komen de verzendkosten voor het¬ retour sturen¬ van de bestelling naar Woonloodz voor rekening van de klant.

Tafels zijn maatwerk
¬ Al onze tafels worden op maat gemaakt. Herroepingsrecht na bestelling is daarom op tafels uitgesloten.

Retouradres:
Woonloodz
Orionweg 1 | 8938 AG Leeuwarden ‚Äé
Nederland
t 058 ‚Äď 8200993