Iedereen kan aanschuiven

Dat Lies Hansma van interieur houdt zie je direct wanneer je haar woonkamer binnenstapt. ,,Ik verander alles heel vaak, want ik vind het erg leuk om ermee bezig te zijn”, vertelt ze. Creatief is ze ook, want ze maakt graag dingen zelf. Er liggen meerdere prachtige zelfgemaakte woonplaids van lontwol in de kamer. ,,Die zijn in een avondje af, ik vind dat een fijn tijdverdrijf”, zegt Lies enthousiast.

Haar interieurstijl is stoer en modern, gecombineerd met veel natuurtinten. Haar grote eettafel met een blad van boomstammen past daar dan ook perfect bij. De poten zijn wel weer wat stoerder, want die zijn van metaal. Toch zijn ze tegelijkertijd ook elegant doordat ze zo rank zijn.

,,Ik kwam bij Woonloodz terecht via Markplaats”, aldus Lies. ,,Ik was op zoek naar stoeltjes van Zuiver en zodoende kwam ik bij Woonloodz uit. Ik kon er direct eentje ophalen.” Later kocht ze er nog twee stoelen bij. Ze koos voor twee zwarte en één mosgroene OMG stoel van Zuiver. Maar zelf zit ze eigenlijk het liefst op het bankje dat aan de andere kant van de eettafel staat. Hij is gemaakt van precies dezelfde materialen als de tafel.

Ook de kleinkinderen van Lies en haar man schuiven graag aan op het bankje. ,,We zitten hier vaak lekker te eten, te kleuren of te knutselen.” Vindt ze dat niet zonde van zo’n mooie nieuwe tafel? ,,Nee hoor, ik ben daar heel makkelijk in. Er moet wel geleefd worden. Ik gooi er zo een zeiltje overheen en dan mogen ze van mij hun gang gaan.”

Doordat de tafel zo groot is kan ze er gemakkelijk aan eten met haar hele familie. ,,Dan pak ik er nog een klein yoga bankje bij en die zet ik dan aan het hoofd. Dan kan iedereen aanschuiven, gezellig toch?”

 

Fotobijschrift: Ook de lamp kocht Lies bij Woonloodz. Het is model Dek 51 van Zuiver.