Project eethoek

Een mooie eethoek waar lekker aan geluncht kan worden en waar vrienden en familie s ‘avonds ook nog gezellig aan kunnen schuiven. Dat is waar Familie Bos naar op zoek was. Ongeveer een jaar geleden kochten ze met zijn tweeën hun nieuwe huis en inmiddels is er ook een kleine bijgekomen.

Het huis hebben ze opgesplitst in verschillende projecten, waarvan “project eethoek” al is geslaagd. Voor hun eerste project zijn ze op zoek geweest naar een eettafel met een smaller stalen onderstel dan de doorsnee robuuste stalen onderstellen. Bij Woonloodz vonden ze het perfecte onderstel, en het feit dat ze bij Woonloodz ook hun eigen unieke tafelblad konden kiezen vonden ze misschien nog wel het mooiste. Ze hebben gekozen voor een recht eiken tafelblad, gecombineerd met een stalen A-vormig onderstel. Ook liepen ze tijdens hun bezoek aan de showroom van Woonloodz tegen de stoere cognac-kleurige eetstoelen aan, waar ze gelijk verliefd op werden.

Inmiddels geniet familie Bos al een jaar van hun prachtige eethoek en zijn ze er nog altijd heel erg blij mee. Naast de eethoek heeft familie Bos nog genoeg projecten op hun to-do-lijst staan, waarvan “project woonkamer” de eerstvolgende is. Als wij naar het eindresultaat van de eethoek kijken, dan zien we de komende projecten helemaal goedkomen!