Klepbank Friesland-Leeuwarden

Stijlvolle klepbanken uit Friesland

Klepbanken zijn een stijlvolle toevoeging in uw woning. Er is altijd wel een geschikte plek te vinden voor een klepbank. De banken staan mooi in een landelijke of moderne woonkeuken, maar ook in een hal of in de kinderkamer. Ze zijn te bestellen in veel verschillende maten van 80 cm tot en met 300 cm. Onze collectie klepbanken bestaat uit:

  • met armleuningen
  • zonder armleuningen
  • klepbanken met een landelijke of moderne uitstraling
  • bankkussens

Woonloodz uit Friesland is het adres voor moderne en oude industriële meubelen. Onze klepbanken zijn al leverbaar vanaf €140. U bestelt uw gewenste klapbank eenvoudig bij ons online. Kies de lengte en breedte die u wilt en plaats uw bestelling. U kunt de klepbank binnen 1 á 2 weken thuis verwachten. Als u eerst ons assortiment wilt bekijken, bent u van harte welkom in onze showroom in Leeuwarden.

Wat is een klepbank?

Een klepbank is een eetkamerbank met opbergruimte. De eetkamerbanken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo vindt u bij ons klepbanken met en zonder armleuningen. Het voordeel van de bank zonder armleuningen is dat u gemakkelijk langs de tafel kunt schuiven en weer van de tafel af kunt. Klepbanken zonder armleuningen passen goed onder de tafel en eventueel tussen de tafelpoten. Behalve de eetkamerbanken hebben wij ook maten die ideaal zijn voor in de kinderkamer, zoals bank Mirre. Het bankje staat stoer in de slaap- of speelkamer en u kunt er veel in opbergen. In onze webshop vindt u eenvoudig uw favoriete klepbank doordat u kunt selecteren op de verschillende uitvoeringen.

Een klepbank past perfect bij onze eiken boomstamtafel. De meeste tafels zijn zo gemaakt dat er voldoende ruimte is om er een klepbank bij te plaatsen.

Hoekbank

Ook een hoekbank behoort tot ons assortiment. U kunt zelf een hoekbank creëren met behulp van hoekstuk Nora. Het hoekstuk zet u tussen twee Nora klepbanken in en zo heeft u een hoekbank, waar veel mensen op passen. De prijs van deze hoekklepbank is afhankelijk van de maatvoering maar al vanaf €480,00 verkrijgbaar. Alle klepbanken worden traditioneel met de hand geschilderd in antiek witte verf (RAL9010) geleverd. Dit geeft een nieuwe klepbank een bijzondere oude en landelijke uitstraling.

Kussens in diverse RAL-kleuren

Bij Woonloodz zijn kussens met hoogwaardige meubelstoffen in veel RAL-kleuren verkrijgbaar. De kussens maken uw klepbank helemaal af. De klepbankkussens worden in ons atelier met de hand voor u op maat gemaakt. De breedte is 38 cm en de hoogte is afhankelijk van de lengte van het kussen. Heeft u bijvoorbeeld een klepbank van 2 meter besteld? Dan bestelt u hier eenvoudig een kussen van dezelfde lengte bij. De lengte is door u te bepalen. Tot 200 cm is het kussen 4 cm hoog daarna 6 cm. De hoes is door een rits afneembaar en kan eenvoudig worden uitgewassen. Overige kenmerken van de kussenhoezen zijn: kleurvast, duurzaam, sneldrogend, pilt niet en weerbestendig. Omdat de kussens met de hand op maat worden gemaakt kunnen ze niet kunnen ze niet worden geretourneerd. Klepbank kussens bestelt u al vanaf €70,00.

 

Bekijk hier alle klepbanken

Klepbank Friesland-Leeuwarden