Maatwerk eettafel eiken boomstam

WOONLOODZ – MODERN EN STIJLVOL WONEN
We maken unieke tafels op maat en richten ons op eigenheid in wonen met een persoonlijke touch.

Naast het maken van meubels op maat, is WOONLOODZ ook nog dealer van een aantal Nederlandse kwaliteitsmerken. Dit zijn Zuiver, Dutchbone, SUNS, Sevn en Eleonora. In onze op-inspiratie-ingerichte-showroom presenteren wij een groot deel van de collectie, met in de basis maatwerk tafels en complete eethoeken.

contact

SHOWROOM

In onze showroom hebben we altijd zo’n 100 tafels, tafelbladen en onderstellen in verschillende maten op voorraad. Deze kunnen we daarom direct leveren. Daarnaast staat onze showroom vol met stijlvolle meubels zoals eetkamerstoelen en banken. Zo stelt u makkelijk uw volledige eethoek samen. Proef de sfeer en kom gezellig langs voor inspiratie en advies in onze Showroom in Leeuwarden.

OPENINGSTIJDEN

  • Donderdag: 10:00 t/m 17:30 uur 
  • Vrijdag: 10:00 t/m 17:30 uur
  • Zaterdag: 12:00 t/m 17:00 uur 
  • Of bel voor een afspraak buiten openingstijden 

WOONLOODZ – MODERN EN STIJLVOL WONEN
WOONLOODZ levert een ruime collectie in: tafels op maat, design eetkamerstoelen, eetkamerbanken, stoere en moderne zitbanken, fauteuils, vintage en robuuste industriële kasten, dressoirs, hanglampen, statieflampen, vloerlampen, tuinstoelen, tuinmeubelen, hoekbanken, accessoires en andere stijlvolle moderne meubelen.
Daarnaast is projectinrichting ook een specialiteit van Woonloodz.