Eettafels op maat 

Bij Woonloodz bent u aan het juiste adres voor een eettafel op maat. Wij zijn dé specialist in handgemaakte eiken tafels, beton tafels, teak tafels én karakteristieke tafels zoals een bowlingbaan tafel. U kunt bij ons uw nieuwe eettafel helemaal naar eigen wens laten maken. U kiest namelijk zelf de vorm van het tafelblad, de vorm van het onderstel, de uitstraling van het tafelblad met weinig of juist veel tekening en de gewenste afwerking. Alles is bij ons mogelijk!

1. Kies je eigen tafelblad

Bij het samenstellen heeft u keuze uit verschillende materialen: eikenhout,  teakhout, betonstuc of karakteristiek geleefd hout. In onze showroom kiest u zelf uw unieke tafelblad en stemt deze compleet af naar uw wens. Wij maken alle tafelbladen zelf en daarom kunt u al uw wensen aan ons doorgeven. Wij maken tafels in iedere gewenste vorm en afmeting. Wilt u een extra lang blad, een vierkant blad, afgeronde hoeken, verjongde rand, veel of weinig tekening in noesten en uitstraling, een kleur coating of naturel uitstraling? Wij maken alle bladen op maat!

Maatwerk eiken boomstam tafel
Maatwerk eiken boomstam tafel
Maatwerk eiken boomstam tafel

Eiken boomstam tafelbladen

Maatwerk betonstuc tuintafel
Maatwerk betonstuc tafel
Maatwerk betonstuc tafelblad

Betonstuc tafelbladen

Maatwerk teak eettafel
Maatwerk teak eettafel
Maatwerk teak eettafel
Maatwerk teak lange eettafel

Teak tafelbladen

Maatwerk eettafel eiken boomstam

Bowlingbaan tafelbladen

2. Kies je eigen onderstel

Naast het tafelblad, kiest u ook uw eigen unieke onderstel. Alle tafelbladen zijn te combineren met een onderstel op maat welke wij vanaf tekening maken.  Gëinspireerd door een onderstel dat u op internet of pinterest hebt gezien? Wij maken het onderstel in iedere gewenste vorm, afmeting en afwerking van massief eikenhout, staal of rvs. Voor inspiratie varieert in onze showroom het aanbod van zware eiken onderstellen, tot subtiele metalen onderstellen. De metalen onderstellen kunnen in iedere gewenste RAL-kleur worden gecoat. Op zoek naar een los onderstel met wielen of een extra hoog onderstel voor een bestaand blad? Neem contact met ons op en wij maken het! 

Dit is slechts een (zeer) kleine selectie uit onze onderstellen. 

3. Kies je eigen unieke afwerking

Alle eettafels kunt u bij Woonloodz naar eigen smaak samenstellen. Voor het tafelblad heeft u de keuze uit verschillende afwerkingen: Noesten kunnen open worden gelaten of worden gevuld. Het coaten kan met het Pura Natura 2 componenten systeem. Voor een naturel en onbehandelde uitstraling van het blad met duurzame bescherming tegen vlekken. Ook is er keuze uit 50 verschillende kleur coatings van Monocoat. Daarnaast kunt u alle wensen aan ons doorgeven. Wilt u de hoeken van uw tafelblad bijvoorbeeld rond laten afwerken? Wilt u het onderstel hoger of juist lager? Of heeft u andere specifieke wensen? Wij maken uw eettafel perfect op maat!

Kom gerust langs in onze showroom of stuur uw wensen via mail naar info@woonloodz.nl. Met onze jarenlange ervaring geven wij u altijd vakkundig advies en een vrijblijvende offerte op maat. Tot ziens in onze showroom!

Tafel besteld? Dan gaan wij aan de slag!

Nadat u online of in de showroom in Leeuwarden uw wens heeft doorgegeven, gaan wij voor u aan de slag. De eiken tafel wordt op maat gemaakt van alleen de beste kwaliteit eiken bomen afkomstig uit Nederland. Na een uitvoerige selectie wordt het hout zorgvuldig en langzaam gedroogd. Dit langzame droogproces is nodig om vormvaste en duurzame tafelbladen te krijgen. De derde stap is het op maat zagen van de bladen. Uw tafelblad wordt door eigen meubelmakers uit de dikke eiken boomstammen gezaagd en vervaardigd tot een uniek tafelblad. Het afwerken van de bladen is de laatste stap en gebeurt in overleg met u in Leeuwarden. Tijdens deze fase behandelen we het blad met de door u gekozen monocoating.

Het is ook mogelijk om het blad onbehandeld te laten. Als het blad klaar is, wordt het gewenste onderstel eronder gezet. Het onderstel kan van hout of metaal zijn en hierbij heeft u de keuze uit diverse vormen. Tafels zijn maatwerk. Het is daarom helaas niet mogelijk uw tafel te retourneren. Maar dat is natuurlijk ook helemaal niet nodig met een tafel op maat.

Maak uw eethoek compleet

Naast maatwerktafels leveren wij ook op maat gemaakte eetkamerbanken. U kunt uw tafel compleet maken met de stijlvolle eetkamerstoelen uit ons assortiment. Als uw bestelling bij ons bekend is, gaan wij snel voor u aan de slag. U heeft de mogelijkheid om uw bestelling via de webshop plaatsen maar u kunt ook langskomen in onze showroom. Hier doet u genoeg inspiratie op en krijgt u passend advies. Een tafel op maat laten maken duurt ongeveer 6 tot 8 weken. Daarna bezorgen wij de tafel bij u thuis of u kunt hem zelf bij ons ophalen in Leeuwarden.

shop EETKAMERSTOELEN