WOONLOODZ

Woonloodz verstuurt bestellingen via DPD pakketdienst in de afmeting tot 65 x 50 cm binnen Nederland voor 15,-. Wij streven ernaar bestellingen binnen 2 tot 4 werkdagen te versturen indien voorradig. Het kan soms voorkomen dat een artikel welke in de webwinkel op voorraad staat tijdelijk niet voorradig is. Wilt u zekerheid hierover hebben dan is het verstandig voor uw bestelling ons nog even te bellen over de exact levertijd. Tafels, kasten, klepbanken, eetkamerstoelen, fauteuils en overige grote meubels worden door onze professionele distributie partner, Hoekstra Transport BV Sneek, aan huis bezorgd. Het tarief hiervoor bedraagt binnen Nederland € 75,- (m.u.v. de wadden eilanden).

Winkel & Showroom aankopen 
Producten die rechtstreeks in de Woonloodz winkel / showroom zijn gekocht kunnen binnen 1 week worden geruild voor een ander product. Ook is het mogelijk bij retourneren een tegoedbon te ontvangen.

Afhalen
U kunt uw product ook bij ons ophalen in Leeuwarden.

Levering wereldwijd 
Wij leveren onze producten in de hele wereld. Transportkosten op aanvraag.

Retourneren en defecten
Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dient u binnen 7 dagen contact met ons op te nemen. Woonloodz zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk zonder verdere kosten een nieuw product ontvangt.

Bij retourneren van de bestelling komen de retourkosten van de bestelling naar Woonloodz voor rekening van de klant en zal het gehele aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug worden gestort. Neemt u a.u.b. contact met ons op om de retourzending aan te geven. Wij werken samen met een professionele distributie partner voor levering en retour.

Tafels zijn maatwerk
 Al onze tafels worden op maat gemaakt. Herroepingsrecht na bestelling is daarom op tafels uitgesloten.

Retouradres:
Woonloodz
Douwe Tammingawei 32 | 8914 BK Leeuwarden ‎
Nederland
t 058 – 8200993