Boomstamtafel Friesland-Leeuwarden

Ambachtelijke boomstamtafels uit Friesland

Bent u op zoek naar een boomstamtafel? De boomstamtafels van Woonloodz uit Leeuwarden zijn stuk voor stuk robuuste tafels. Iedere tafel is uniek omdat ze op ambachtelijke wijze wordt gemaakt. De boomstamtafels zijn verkrijgbaar in allerlei modellen en afmetingen. Ook heeft u een ruime keuze uit houten of metalen onderstellen. Neem snel een kijkje in ons assortiment en ontdek stoere en stijlvolle boomstamtafels met eigenschappen als: 

  • handgemaakt
  • vormvaste tafelbladen door hoog afwerkingsniveau
  • maatwerktafels
  • natuurproduct
  • massief eiken

Wij zijn hét adres voor moderne en oude industriële meubels. Onze boomstamtafels zijn scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar. Kies eenvoudig online uw nieuwe tafel. Wij maken de tafel op maat en leveren en bezorgen deze snel bij u thuis. Dit zal zijn binnen 2 tot 3 werkdagen, indien uit voorraad leverbaar. We hebben gemiddeld altijd ca 100 unieke tafelbladen op voorraad in de maten 140 tot 300 cm. Boomstamtafels worden gemaakt van eikenhout van Nederlandse bodem. De massieve eettafels zijn dus een echt natuurproduct.

Hoe wordt een boomstamtafel gemaakt?

Na een uitvoerige selectie van Europees A-kwaliteit eikenhout volgt een zorgvuldig en langzaam droogproces van het gezaagde hout. Dit langzame droogproces is nodig om zo een vormvaste en duurzame kwaliteit tafelbladen te krijgen. De derde stap is het maken van de bladen. Het tafelblad wordt door onze meubelmakers van ca 5 cm dikke Nederlandse eiken boomstam balken gemaakt.

Wat komt kijken bij de laatste stap is het verlijmen van de eiken boomstam balken, het grof naar fijn schuren, ruw borstelen en tot slot het afwerken van de bladen met professionele coating. De boomstamtafels worden gemaakt door onze eigen meubelmakers op 3 verschillende locaties in Nederland. Het afwerken van de bladen gebeurt in de werkplaats in Leeuwarden, waar ook de showroom van Woonloodz is gevestigd.

Robuuste tafel RANVEIG en SIGURD

In ons boomstamtafelassortiment vindt u onder andere tafels van het type Ranveig en het type Sigurd. De robuuste tafels van Woonloodz zijn naar Vikingen vernoemd. Dit vanwege hun stoere uitstraling. Beide series zijn verkrijgbaar in uiteenlopende modellen. De Ranveig tafel met stalen V-onderstel is een tafel met rondom veel ruimte. Boomstamtafel Sigurd kan met bijpassend massief eiken of stalen onderstel worden uitgevoerd.

Tafel op maat

Boomstamtafels worden speciaal voor u op maat gemaakt. Met de tafelconfigurator stelt u zelf uw eigen massieve eiken boomstamtafel samen. U kunt de gewenste afmeting, afwerking van het tafelblad en uw voorkeur voor het onderstel aan ons doorgeven. Het tafelblad kan op meer manieren worden afgewerkt. Zo kunt u kiezen uit drie afwerkingen: hardwax, whitewash of laten aflakken. Wanneer u kiest voor een stalen onderstel heeft u de keuze uit de volgende afwerkingen: gepoedercoat zwart en wit of uw favoriet RAL-kleur in matte of glanzende finish.

Als uw bestelling is binnengekomen, gaan wij snel voor u aan de slag. Indien de tafel voorradig is, ontvangt u deze binnen enkele werkdagen. Als de boomstamtafel nog geproduceerd moet worden, is de levertijd zo’n 6 tot 8 weken. U kunt uw tafel laten thuisbezorgen of hem zelf bij ons ophalen in Leeuwarden.

Boomstamtafel Friesland-Leeuwarden

Bekijk hier alle boomstamtafels.

Kom de tafels bezichtigen

Woonloodz heeft een webshop en een fysieke winkel. Onze showroom vindt u in Friesland, om precies te zijn aan de Douwe Tammingawei 32 in Leeuwarden. U bent van harte welkom om de boomstamtafels te komen bezichtigen. Naast boomstamtafels vindt u in ons assortiment ook eetkamerstoelen, klepbanken, industriële kasten en lampen. Onze openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur. Zaterdag bent u welkom van 12.00 tot 17.00 uur. Iedereen die stijlvol design wil combineren met robuuste boomstamtafels, zit helemaal goed bij Woonloodz Friesland.