Robuuste tafels Friesland-Leeuwarden

Unieke robuuste tafels uit Friesland

Zoekt u een robuuste tafel? Wat vindt u van onze boomstamtafels? Deze stoere tafels zijn een blikvanger in ieder interieur. Woonloodz uit Leeuwarden maakt voor u een stoere, robuuste tafel op maat. De tafels zijn massief en gemaakt uit dikke Nederlandse eiken boomstammen. Robuuste tafels hebben wij van verschillende houtsoorten en materialen, zoals: 

  • eikenhout
  • teakhout
  • Amerikaans grenen en esdoornhout
  • betonstuc tafel

Woonloodz is de specialist uit Friesland op het gebied van robuuste tafels. Woonloodz.nl is gevestigd in Leeuwarden en levert alle soorten industriële design tafels. Tevens beschikt Woonloodz over een grote collectie klepbanken, eetkamerbanken, oude en nieuwe industriële lampen, oude fabriekskasten en diverse andere robuuste meubelen. 

Hoe wordt onze unieke robuuste bowlingtafel gemaakt?

Het maken van het tafelblad is een zeer intensieve klus. De lange stroken hout worden aan elkaar verlijmd en gespijkerd. Bij het zagen moet er regelmatig van zaagblad worden gewisseld. Het schuren van de laklaag is ook een tijdrovende klus. Naden worden gedicht met een speciaal vulmiddel. Tot slot wordt de tafel afgewerkt met een eigen ontwikkelde techniek. Hier worden verschillenden epoxy coatings voor gebruikt. Deze tafel kunt u geheel naar eigen wens samenstellen. Kies zelf het onderstel, de afmeting, de afwerking van het tafelblad en de behandeling voor het onderstel. Kortom, de ‘bowlingtafel’ uit ons assortiment is wel heel erg bijzonder. Voor deze eettafel van grenen en esdoornhout geldt: hoe groter, hoe mooier. Indien u deze eettafel bestelt, ontvangt u een tafel die gemaakt wordt van hout dat afkomstig is van een oude bowlingbaan. Deze tafel is echt bestand tegen een stoot en een deuk.

Robuuste tafels Friesland-Leeuwarden

Bekijk hier alle robuuste tafels.

Betonstuc tafels

Naast massieve eiken tafels vindt u in ons assortiment robuuste betonstuc tafels in ronde, ovale of rechthoekige vorm. De tafels zijn afgewerkt met een betonstuc laag wat een stoere uitstraling heeft. Deze laag is supersterk en vlekvrij en dus gemakkelijk in onderhoud. De ronde tafel kan worden uitgevoerd met een stalen of RVS matrix onderstel in kleur naar keuze. De robuuste ovale tafel heeft een hele eigen metalen onderstel. Bij de rechthoekige tafel kunt u alle kanten op. Deze tafel kan met een massief eiken of stalen onderstel worden uitgevoerd. U kunt kiezen uit 15 verschillende zware industriële tafelonderstellen. Op zoek naar een aparte vorm zoals een W, Q, Z of ander ontwerp? Wij lassen ze voor u op maat.

Verschillende onderstellen

Bij Woonloodz in Leeuwarden bestelt u stoere en robuuste tafels in diverse afmetingen. Met de tafelconfigurator, stelt u helemaal zelf uw eigen moderne industriele tafel samen. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor boomstamtafel RANVEIG heeft u de keuze uit heel veel verschillende onderstellen.

Op de pagina Sfeerimpressies vindt u veel voorbeelden van robuuste tafels. Neemt u hier een kijkje en bestel uw favoriete eettafel eenvoudig online. Of kom de tafels bezichtigen in onze showroom aan de Douwe Tammingawei 32 te Leeuwarden. U bent van harte welkom van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00-17.30 uur of op zaterdag van 12.00-17.00 uur.

Kom naar de showroom van Woonloodz 

In onze showroom staan 15 modellen voor u klaar. Indien de gewenste tafel voorradig is, kan deze binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd worden. Als de tafel nog geproduceerd moet worden, is de levertijd 6 tot 8 weken. Robuuste eettafels worden volledig met de hand in Friesland gemaakt van duurzaam en kwalitatief hout. Hierdoor kunnen wij massieve en vormvaste bladen van topkwaliteit garanderen. Ook vindt u bij ons bijpassende eetkamerstoelen of een klepbank en mooie houten salontafels of bijzettafels. Deze bijzettafels zijn van merken als By-Boo.