Tafel op maat - Friesland-Leeuwarden

Tafels op maat bij Woonloodz in Friesland

Bij Woonloodz bent u aan het juiste adres voor een tafel op maat. Wij zijn dé specialist in handgemaakte eiken tafels, beton tafels, teak tafels én karakteristieke oude balken tafels. U kunt bij ons een stoere robuuste eettafel helemaal naar uw eigen wens laten maken. Zo bepaalt u ook zelf wat de tafel u uiteindelijk gaat kosten. Indien u een robuuste stoere eettafel op maat laat maken, heeft u de keuze uit diverse opties, zoals:

  • gewenste afmeting, vormgeving en uitvoering tafelblad
  • houten of metalen onderstel
  • op maat laten maken onderstel, design Woonloodz en eigen ontwerp mogelijk
  • afwerking tafelblad in 45 kleurstijlen van monocoat

Bij iedere tafel in onze webshop ziet u overzichtelijk welke opties u heeft. Zo stelt u eenvoudig uw eigen tafel samen. Wilt u de tafels in het echt zien? Kom ze dan bekijken en testen in onze showroom te Leeuwarden. U vindt ons aan de Douwe Tammingawei 312.

Bekijk hier meer opties voor tafels op maat.

De productie van uw tafel op maat

Nadat u online of in de showroom in Leeuwarden uw wens heeft doorgegeven, gaan wij voor u aan de slag. De eiken tafel wordt op maat gemaakt van alleen de beste kwaliteit eiken bomen afkomstig uit Nederland. Na een uitvoerige selectie wordt het hout zorgvuldig en langzaam gedroogd. Dit langzame droogproces is nodig om vormvaste en duurzame tafelbladen te krijgen. De derde stap is het op maat zagen van de bladen. Uw tafelblad wordt door eigen meubelmakers uit de dikke eiken boomstammen gezaagd en vervaardigd tot een uniek tafelblad. Het afwerken van de bladen is de laatste stap en gebeurt in overleg met u in Leeuwarden. Tijdens deze fase behandelen we het blad met de door u gekozen monocoating.

Het is ook mogelijk om het blad onbehandeld te laten. Als het blad klaar is, wordt het gewenste onderstel eronder gezet. Het onderstel kan van hout of metaal zijn en hierbij heeft u de keuze uit diverse vormen. Tafels zijn maatwerk. Het is daarom helaas niet mogelijk uw tafel te retourneren. Maar dat is natuurlijk ook helemaal niet nodig met een tafel op maat.

Tafelconfigurator

Met de handige tafelconfigurator stelt u zelf uw eigen massieve eiken boomstamtafel samen. U kunt de gewenste afmeting, de afwerking van het tafelblad en uw voorkeur voor het onderstel aan ons doorgeven. Het tafelblad kan op meer manieren worden afgewerkt. U heeft de keuze uit drie afwerkingen: hardwax, whitewash of laten aflakken. Wanneer u kiest voor een stalen onderstel heeft u de keuze uit de volgende afwerkingen: gepoedercoat zwart en wit of uw favoriet RAL-kleur in matte of glanzende finish.

Voor ieder interieur

Op maat gemaakte houten eettafels zijn niet zomaar tafels. Ze zijn stoer en uniek en worden met liefde gemaakt. Sommige tafels uit ons assortiment zijn naar Vikingen vernoemd zoals de robuuste tafel Sigurd en Ranveig. Uit het juiste hout gesneden!

Door stijlvol design te combineren met een stoere massieve maatwerk tafel wordt een verrassende woonstijl van twee uitersten gecreëerd.

Tafels en meer

Naast maatwerktafels leveren wij ook op maat gemaakte eetkamerbanken. U kunt uw tafel compleet maken met de trendy eetkamerstoelen uit ons assortiment. Ook heeft Woonloodz oude en nieuwe industriële lampen, fabriekskasten en diverse andere robuuste meubelen van topmerken in het assortiment, alles om uw interieur een perfecte stijl te geven. Als uw bestelling bij ons bekend is, gaan wij snel voor u aan de slag. U heeft de mogelijkheid om uw bestelling via de webshop plaatsen maar u kunt ook langskomen in onze showroom. Hier doet u genoeg inspiratie op en krijgt u passend advies. Een tafel op maat laten maken duurt ongeveer 6 tot 8 weken. Daarna bezorgen wij de tafel bij u thuis of u kunt hem zelf bij ons ophalen in Friesland.