Perfecte match

De zoektocht van Kevin en Maaike naar dé perfecte eettafel duurde even. ,,We wilden graag een tafel in dezelfde kleur als de kast die we al hadden”, vertelt Maaike terwijl ze wijst naar een stoere kast met donkere planken die achterin de woonkamer staat. ,,Het vinden van een goede match bleek niet zo gemakkelijk te zijn”, vult Kevin aan. Daarbij zat het stel eerst te denken aan een ronde tafel. ,,Daar werd het al helemaal ingewikkeld door, want ronde tafels zie je sowieso minder”, zegt Maaike. Uiteindelijk besloten ze om voor een langwerpig model te gaan. ,,Dat kwam toch het mooiste uit in onze woonkamer. Een langwerpige tafel scheidt de keuken van het woongedeelte en dat vinden we erg prettig”, vertelt Kevin.

Afgelopen winter kwam er een einde aan hun zoektocht naar de juiste tafel. Na een bezoekje aan de showroom van Woonloodz raakten Kevin en Maaike enthousiast over alle mogelijkheden. Sinds februari staat hun droomtafel daadwerkelijk in hun moderne woonkamer. ,,Hij is op maat gemaakt en is daardoor precies zo geworden zoals we het in gedachten hadden. Lekker stoer en in de juiste kleur”, aldus Kevin. De tafel is gemaakt van boomstammen en is afgelakt met een brownwash in een teakkleur. Het koppel koos voor een grof onderstel met een X-vorm, wat de tafel een robuuste uitstraling geeft.

Het donkere tafelblad staat prachtig bij de groene muren en de vele planten in de kamer. Verschillende goudkleurige lampjes hangen speels boven de eethoek en springen gelijk in het oog. ,,Uiteindelijk hebben we over deze combinatie niet lang getwijfeld. Het duurde even voor we gevonden hadden wat we wilden hebben, maar toen dat eenmaal gelukt was hebben we alles vrij snel besteld”,, aldus Kevin. Of ze er blij mee zijn? ,,Zeker we zijn erg heel blij mee. De tafel past perfect bij ons en ons huis”, besluit Maaike.

tafel-5-2-medium

 

tafel-4-1-medium

 

tafel-3-medium