Van Leeuwarden naar Limburg!

Ik zie een e-mail verschijnen in onze inbox afkomstig van Ellen. Ik ben gelijk nieuwsgierig omdat wij afgelopen week de eethoek hebben bezorgd bij haar. De tekst luidt kort maar krachtig: “Ook in Limburg staat sinds vandaag Woonloodz te shinen. We zijn super tevreden over de meubels en ook service/ afhandeling waren top! Groet, Ellen”. Er zit een foto bij met het eindresultaat. Het massief eiken boomstam tafelblad met robuust metalen matrix onderstel staat inderdaad te stralen! De Forest stoelen passen ontzettend goed in de ruimte en bij deze tafel.

Ik besluit Ellen te bellen om haar te bedanken voor het toezenden van de foto. Ik krijg Ellen direct aan de lijn en het Limburgse accent valt meteen op. Ze blijkt een echte Limburger. Waaruit direct mijn vraag ontstaat hoe ze bij Woonloodz in Leeuwarden terecht is gekomen voor de eethoek. Ze vertelt: “Ik was jullie op Facebook tegen gekomen en omdat wij in de zomer op vakantie waren in Noord-Holland hebben wij een bezoek aan Woonloodz gecombineerd. Wij waren op zoek naar een nieuwe eethoek en bij Woonloodz zijn we in één keer geslaagd.”

Ik vraag haar waar ze voornamelijk op heeft gelet bij het uitzoeken. “Wij vinden het erg belangrijk dat de stoelen goed zitten, daarom vonden wij het belangrijk eerst langs te gaan zodat we konden proefzitten. Daarnaast is de tafel niet heel lang, namelijk 200cm. Echter moesten er wel 6 stoelen omheen passen dus hebben wij gekozen voor het matrix onderstel. Alles bij elkaar stond erg mooi en is heel praktisch.”