Eetkamerstoelen voor elk interieur bij Woonloodz

Gezellig natafelen begint met een comfortabele eetkamerstoel. Bij Woonloodz vindt u een breed scala aan design eetkamerstoelen. Op zoek naar een design eetkamerstoel? Neem een kijkje in onze webshop.

BEKIJK AL ONZE EETKAMERSTOELEN

Recent toegevoegde eetkamerstoelen

Advies bij eetkamerstoelen kopen

Als je eetkamerstoelen gaat kopen is het belangrijk een aantal keuzes te maken. Een eetkamerstoel met een hoog zitvlak en een hoge rugleuning hebben bijvoorbeeld een chic uiterlijk en geven klasse aan je eetkamer. Stoelen als deze passen goed in woon- of eetkamers met strakke lijnen en bruintinten. In een kamer met lichtere tinten raakt het interieur door een massieve eetkamerstoel juist uit balans. Kies in dat geval bijvoorbeeld voor leren eetkamerstoelen met een dun zitvlak en verchroomde poten bij de eettafel. Stoelen als deze zijn een stuk minder massief en komen wel goed tot hun recht in een lichte kamer. Woonloodz levert voornamelijk moderne design stoelen die met heel veel stijlen te combineren zijn. Populair is onze Tumba eetkamerstoel van het type Ralf eetkamerstoel en Lars eetkamerstoel. Ook levert Woonloodz stoere en stijlvolle eettafels, industrielampen, klepbanken, kasten en diverse andere meubels die voor stoer en stijlvol staan.

Heb je advies en inspiratie nodig? Kom dan bij ons langs in Leeuwarden!

Inspiratie op doen?

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van eetkamers en keukens die met eetkamertafels en stoelen van Woonloodz zijn ingericht.